Checul Godina

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Feb 2016 | 7690 vizualizari

 

Un chec din albusuri cu mac si merisoare

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri de ou
  • 1 pahar de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 pahar de green sugar
  • 3 linguri de mac
  • esenta de vanilie,lamaie
  • coaja de lamaie
  • 1-2 linguri merisoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Checul Godina:

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pentru cateva minute.

Se adauga zaharul,esentele,coaja de lamaie.

Treptat se pune faina amestecata cu praful de copt,uleiul,macul si merisoarele.

Intr-o tava de chec pune hartie de copt,turnam compozitia si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Checul Godina" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de vanilie si pepene galben